23948sdkhjf

Städarna Katrineholm förvärvar

Efter bara ett knappat halvårs verksamhet har Städarna Katrineholm köpt Kajsas Städ & Fix och blir därmed Katrineholms tredje största städbolag.

I början av året startades Städarna Katrineholm. Bolaget drivs och delägs av Ebba Bauer Zetterholm tillsammans med Städarna Sverige AB, som därmed etablerade sig även i Katrineholm. Ambitionen var hög redan från början och bara fem månader efter starten har företaget tio anställda.

Den 1 juli ökade de ytterligare och köpte Kajsas Städ & Fix som erbjuder städtjänster till privatpersoner. Kajsa Börjesson hade drivit sitt lilla städbolag framgångsrikt i ungefär ett års tid och stod inför behovet att antingen anställa eller sälja.

I och med köpet blev Kajsa Börjesson arbetsledare för Städarna Katrineholms alla avtalsstädningar och hon är mycket nöjd.

– Det känns hur roligt som helst att bli en del av Städarna. Ebba och jag kommer bra överens och jag ser verkligen en framtid ihop med företaget.

Ebba Bauer Zetterholm säger:

– Samtidigt som vi får en utökad kundstock så får vi in en arbetsledare och ett bollplank åt mig. Vi har samma inställning till hur städning ska skötas och det känns bra.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.255