23948sdkhjf

Clean & Facility blir enda städmässan



Nästa år ersätts Elmia Städ av Clean & Facility-mässorna. Det är resultatet av en överenskommelse mellan tidningen Rent med Facility Nordic och organisationen Städbranschen Sverige.

Rent med Facility Nordic och Städbranschen Sverige (SBS) utökar kontakterna och inleder ett mässamarbete. Det innebär att Elmia Städ upphör och att Clean & Facility-mässorna blir ensamma om att rikta sig direkt mot städ- och facilitybranschen.

Under 2017 ska Clean & Facility hållas två gånger, den 5-6 april på Malmömässan i Malmö och den 26-27 september på Elmia i Jönköping. Båda mässorna ska arrangeras gemensamt av tidningen Rent med Facility Nordic och Städbranschen Sverige.

Redan i januari i år, då Städbranschen Sverige beslutat att avveckla sin egen tidning Rengöring & Hygien, blev Rent med Facility Nordic Sveriges enda tidning skriven specifikt för städ- och facilitybranschen och den tidning SBS medlemmar får i brevlådan.

Birgitta Tängnander, projektledare för Clean & Facility-mässorna, tidningen Rents ägare Mentor Communications och Städbranschen Sveriges ordförande Mårten Widborg, säger sig alla vara mycket nöjda med överenskommelsen om mässarrangemangen.

– Vi har lyssnat på branschens önskemål och blir nu en enda gemensam aktör som arrangerar mässor i Sverige. Upplägget är en framgång för hela branschen och vi hoppas att den tar emot beskedet på samma positiva sätt som vi gör, skriver de i ett gemensamt pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062