23948sdkhjf

Nyblomgruppen blir PacsOn



Nyblomgruppen som består av 12 företag på 17 orter, från Kiruna i norr till Malmö i söder, byter namn till PacsOn.

Med namnbytet till PacsOn, som gäller såväl koncernen som de lokala bolagen, vill företagsgruppen visa sin gemensamma styrka, som hittills varit okänd för delar av branschen.

Enligt koncernens ansvarige, Marcus Wahren, är deras styrka den lokala närvaron och därmed närheten till kunden.

– Det ska vi inte ändra på. Vår nationella styrka blir tydligare när vi kopplar ihop de lokala bolagen med varandra. Vi blir en tydligare spelare för kunder som kräver ett nationellt åtagande.

PacsOn omsätter genom sina företag idag cirka 1,1 miljarder kronor och har 250 anställda. Som delägare i INPACS, med verksamhet i 40 länder och en omsättning på 30 miljarder, blir PacsOn dessutom en pusselbit i ett större europeiskt sammanhang.

– Tillsammans med INPACS kan vi hitta gränsöverskridande affärer, exempelvis när det gäller globala kedjor, säger Marcus Wahren.

PacsOn omsätter genom sina företag idag cirka 1,1 miljarder kronor och har 250 anställda.

Fakta PacsOn

PacsOn består av de helägda företagen AB Helmer Nilsson i Växjö, Ljungby och Sölvesborg, AB Gunnar Pellvik i Falköping, Paul Hall AB i Jönköping, Östgöta Pappers AB i Linköping och Motala, Öresunds Papper AB i Malmö, Stockholms Kartong AB i Stockholm och ÅG-Emballage AB i Stockholm.

I gruppen ingår även intresseföretagen Norrpartner AB i Sundsvall och Östersund samt Papperspartner AB i Skellefteå och Umeå.

Nyblomgruppen/PacsOn har även samarbetspartners i Magnusson & Freij AB i Göteborg, ML Försäljnings AB i Stockholm samt AMJ Papper i Kiruna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11