23948sdkhjf

Massor av folk på Issa Interclean



Årets fyra dagar långa mässa Issa Interclean i Amsterdam är över. Mässan är världens ledande och största för rengörings- och hygienindustrin. Och Rent var förstås där.

Issa Interclean hålls vartannat år på kongress- och konferenscentret Rai i Amsterdam. Där finns tio mässhallar och Interclean är så enorm att det finns speciella paviljonger för stora utställarländer som Kina, USA, Storbritannien och Frankrike.

I år besöktes mässan av närmare 30 000 personer och drygt 700 företag ställde ut sina produkter och tjänster.

Rents projektledare för CLEANmässorna, Birgitta Tängnander, var på mässan alla fyra dagarna och imponerades. Både av utställarna och mässbesökarna.

Hon noterade att Issa Interclean besöktes i betydligt högre grad av beslutsfattare, än vad CLEANmässorna gör. Och det är naturligtvis en viktig skillnad för utställarna, eftersom mässorna ytterst handlar om inköp och samarbeten.

– Många av CLEANmässans utställare var på plats med enorma monterytor. Och de företag som inte ställde ut verkade vara på Issa Interclean som besökare. Jag ser fram emot att se dem på Kistamässan i september, säger Birgitta.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063