23948sdkhjf

Samhall i jättekontrakt med FMV



Försvarets materielverk (FMV) och Samhall har tecknat ett fyrårsavtal om servicetjänster. Avtalet är en av de största svenska serviceaffärerna i år och innebär att närmare 500 av Samhalls medarbetare kommer att arbeta i FMV:s verksamheter.

Inom ramarna för Samhalls avtal ska även Fazer Food Services leverera måltidstjänster till FMV, vilket blir deras största affär någonsin.

Enligt avtalet kommer Samhall att svara för lokalvård, vaktmästartjänster, tvätt, receptionstjänster med mera i FMV:s lokaler i försvarets kontraktsområden Mitt, Syd och Väst. Förenade Service AB är kontraktspart i kontraktsområde HKV, och ligger utanför det aktuella avtalet.

För leveranser av måltidstjänster till Försvaret ska Samhall samarbeta med Fazer Food Services.

Avtalet för Samhall och Fazer Food Services träder i kraft den 1 februari 2017, löper på fyra år och beräknas ha ett totalt värde på mer än 2 miljarder kronor.

Jonas Rieck, affärsområdesdirektör på Samhall, är glad att företaget fått förtroendet att serva det svenska försvaret. Han framhåller också i ett pressmeddelande att avtalet ger hundratals personer möjlighet att gå från ett utanförskap till en arbetsgemenskap.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063