23948sdkhjf

Viktigt med fräsch jobbtoalett



Svenskar vill ha gott om toapapper och pappershanddukar på arbetsplatsens toalett. Helst ska toan också ligga avskilt. En trevlig toalett på arbetet uppfattas som att ledningen bryr sig om sina anställda.

Minst viktigt är det att kontorstoaletten har fin inredning och att det finns mysiga inslag som färska blommor och musik. Undersökningen visar också att kvinnor är de som i störst utsträckning värdesätter att toaletten ligger avskilt samt att den doftar fräscht.

I undersökningen, som gjordes via undersökningsföretaget Millward Brown, svarade totalt 3 553 personer från sju europeiska länder på 41 frågor om deras vanor, åsikter och beteenden på offentliga toaletter. Antalet personer från Sverige var 514.

En majoritet av svenskarna anser att en trevlig toalett på arbetet visar på att företagets ledning bryr sig om sina anställda. Kvinnor värderar detta något mer än män, 98 procent av kvinnorna och 94 procent av männen håller helt eller delvis med i påståendet om att en fin arbetstoalett visar på omtanke.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093