23948sdkhjf

Stort lyft för Textilias leveranskvalitet

Textilia får sammantaget ett mycket högt betyg i den kundnöjdhetsundersökning företaget låtit göra. Index hamnade på 87 procent och största resultatförbättringen, jämfört med tidigare år, står leveranskvaliteten för.

Undersökningen, som gjorts fem år i rad, har genomförts av företaget Quick Search och gått ut till närmare 3000 kunder. Svarsfrekvensen låg på 49 procent vilket ger ett högt statistiskt underlag med över 1 456 respondenter.

Företagets kundutvecklingschef Therése Blomster är stolt över att få så pass högt kundnöjdhetsindex i en tuff bransch. Hon är extra nöjd med att det senaste årets stenhårda arbete med att höja leveranssäkerheten gett resultat och märks i kundens vardag.

– Ett stort tack till alla våra kunder som tagit sig tid att svara på undersökningen. Vi arbetar alltid med att förbättra vår verksamhet och det allra viktigaste för oss är att lyssna på våra kunder. Undersökningen ger oss tydliga indikationer på vilka områden vi ska förbättra, säger Therése Blomster i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063