23948sdkhjf

Städbolag och grossister på VA:s lista över Superföretag



Flera företag i städbranschen klarar lönsamheten och tillväxten så bra att de kvalat in på tidningen Veckans Affärers högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

SMB (Städ Materiel Bolaget) i Solna, SMC (Städ & Maskin Centralen) i Hägersten, Pressateljén Städ & Tvätt i Östersund samt städ- och FM-bolaget MBA fastighetsservice i Västra Frölunda.

Fyra bolag i städbranschen som i år placerat sig bland de 496 så kallade Superföretagen som VA och affärsinformationsbolaget Bisnode utser varje år. Bisnode har tagit fram den modell som mäter ekonomisk kvalité och företagens ekonomiska prestationsförmåga. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven.

Prisutdelningen skedde på Operakällaren i Stockholm den 5 november. Städgrossisten SMB:s vd Hami Rashidi tog emot diplomet och lovade prisutdelaren att vara med på listan även nästa år. Att företaget verkligen gör det är inte osannolikt, SMB har nämligen varit med de senaste tre åren.

Inte dåligt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064