23948sdkhjf

Många utställare fann nya kunder på Clean 2015



Drygt 50-talet utställare, nyhetstorg, föredrag, tävlingar, Clean Bright Awards och massor av folk. Cleanmässan i Malmö 11-12 november blev en succé.

Det var en räcka av mycket nöjda utställare som packade ihop sina pinaler efter Cleanmässan i Malmö. Flera av dem hade knutit viktiga kontakter med både stora och något mindre kunder.

Lars Larsson från maskinföretaget Hako Ground & Garden strålade:

– Redan nästa vecka ska jag träffa några kunder som jag tror mycket på. Min känsla säger att det nog resulterar i affär, det är jättekul, sa han.

I Fimaps monter var det också mycket folk under båda mässdagarna. Den nya och behändiga kombimaskinen Genie, som kan packas ihop och bäras i ena handen, drog uppmärksamheten till sig.

Bland annat var vinnaren i Clean Bright Awards kategori Årets Framtidslöfte, Olivia Kärrman, där med sin arbetsgivare Rose-Marie Stedt Johansson.

– Vi använder mycket maskiner, om vi kan. Det spar både tid och personal. Och resultatet blir bättre. Den lilla bärbara maskinen är intressant, sa Rose-Marie.

Även Orbotechs lilla bärbara "imop" drog många nyfikna.

Och ute på "Prova på"-golvet gick åkbara maskiner från bland annat Tennant, Wetrok och Hefter varma.

Kunskapstörsten var påtaglig och många mässbesökare passade på att lyssna på de bara 30 minuter långa föredragen i Smartboxen. Allt som fortast var alla stolarna i den lilla glaskuben mitt i mässhallen upptagna.

Cleanmässan återkommer den 28-29 september nästa år. Då i Kista i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078