23948sdkhjf

De vann Clean Bright Awards!



Mats Johansson, Servicecompagniet, Else Parviainen, Gaye Soumare och Olivia Kärrman. Fem stolta vinnare i 2015 års Clean Bright Awards.

Mats Johansson från Orbotech blev Årets Skalman för att han på ett förtjänstfullt sätt infört sina multifunktionella maskinidéer på den skandinaviska marknaden. Det är maskiner som på ett enastående sätt löser ett antal traditionella problem på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Mats Johansson har en entusiasm och en brinnande övertygelse om att golvskötseln går att förändra.

Servicecompagniet blev Årets Glansföretag för att företaget blivit en framgång för de fem delägarföretagen. Servicecompagniet har också med fört en stor förändring i fråga om möjlighet till karriär och kompetensutveckling, för medarbetarna hos alla delägarna. Det samägda företaget är ett bevis på att mindre, ägarledda städbolag, tillsammans kan utmana storföretagen genom stort fokus på kvalitet och genom att arbeta nära sina kunder och medarbetare.

Servicecompagniet är en förebild för andra entreprenörer som vill utvecklas tillsammans. Företaget ägs till lika delar av Sesab Service, Skaraborgs Städ, Västmanlands Städ- och Flyttjänst, Inspira och Norrlands Miljövård.

Den 4 januari 2016 blir dock Västmanlands Städ- och Flyttjänst ett helägt dotterbolag till Inspira.

Elsa Parviainen från Global Fast blev Årets Vardagshjälte. Hon är företagets skyddsombud och SRY-handledare och är otroligt noggrann, städar med stort engagemang och ser alltid till att leverera en kvalitet över förväntan. Elsa Parviainen har lång erfarenhet av branschen, gedigen kompetens och vilja att föra sin kunskap vidare.

Hon är ett verkligt föredöme i städbranschen och både både kunder och arbetsledare är alltid trygga när Elsa Parviainen sköter jobbet.

Gaye Soumare från Sodexo blev Årets Arbetsledare. Hans medarbetare har aldrig sett en bättre arbetsledare och många i hans personal har gått vidare tack vare hans stöd, den kunskap han delar med sig av och hans engagemang.

Gay Soumare har medkänsla för andra människor och ger dem chansen, samtidigt som han är tydlig med att alla måste ta sitt eget ansvar för att kunna fortsätta arbeta och utvecklas i sina jobb. Han tar också mycket väl hand om sina kunder, inger respekt och är serviceinriktad.

Olivia Kärrman från städföretaget Sanae Mentis i Norrtälje blev Årets Framtidslöfte. Olivia är ung med ett starkt driv, lojal och mycket omtyckt. Hon kommer på egna lösningar på alla på alla problem, är otroligt kreativ och knåpar ihop egna hjälpmedel som gör jobbet lättare.

Olivia Kärrman vill alltid lära sig mer och år gärna på utbildnings- och informationsträffar för att hålla sig à jour med branschens utveckling. Hon har en stor potential inom yrket, brinner för det hon gör och går helhjärtat in för att göra kunderna till de nöjdaste. Olivia gör det lilla extra – och lite till.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078