23948sdkhjf

Ny webbsida för rena händer

Tvätta händerna, stoppa smitta och må bra. Att hålla en god handhygien är ett av de allra enklaste sätten att undvika sjukdomar.

Förkylningar, influensa, magsjuka och – ännu värre – sjukhussjuka och antibiotikaresistenta bakterier. Sjukdomsgissel vi skulle drabbas av i mycket mer begränsad omfattning om alla bara tvättade händerna bättre. Och oftare.

Att hålla händerna rena är lika enkelt som viktigt, inte minst när vi varit i offentliga miljöer som exempelvis arbetsplatser, skolor, sjukhus eller flygplatser.

Webbsida

På hemsidan, www.thehandeffect.com , som nu lanseras av mjukpappersleverantören Metsä Tissue och varumärket Katrin, finns handfasta tips, nyheter och råd om handhygien. Allt för att fler ska förstå vikten av att hålla händerna rena.

Kajsa Rynman, marknadschef på Katrin, säger i ett pressmeddelande att de med webbsidan hoppas kunna engagera människor i handhygien.

– Vi vill helt enkelt hjälpa människor att förstå vikten av att hålla sina händer rena och därmed få en friskare och gladare vardag, säger hon.

Tävlingar

www.thehandeffect.com kommer även en kampanj kallad "Inställt" att hållas. Syftet med "Inställt" är att illustrera hur sjukdomar kopplade till bristande handhygien kan leda till att man missar roliga evenemang och fester.

På "Inställt" finns dessutom tävlingar med fina priser med biljetter till allt från fotbollsmatcher och konserter till festivaler och galor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08