23948sdkhjf

Klart med Juryn i Clean Bright Awards 2015

Juryn i 2015 års omgång av CLEAN Bright Awards är nu utsedd. Juryledamöter 2015 är Lars-Olov Hedman, Inger Jonasdotter och Birgitta Wikdahl. Årets vinnare – i denna städ- och servicebranschens kvalitetstävling - koras i samband med CLEAN Service&Supply på Malmömässan den 11 november.
CLEAN Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom lokalvård, hygien, tvätt och sanering. Den 11 november – under CLEAN på Malmömässan - koras de som är bäst i den svenska städ- och servicebranschen 2015.

En jury med bred och gedigen branscherfarenhet utser, precis som i fjol vinnarna i tävlingen.

Jury i 2015 års omgång av CLEAN Bright Awards är:

Inger Jonasdotter , mångårigt branschansvarig på Almega Serviceentreprenörerna och en välkänd och kunnig auktoritet i städ- och servicebranschen.

Lars-Olov Hedman. Arbetar som konsult och delägare i Lej On Ab samt som CEO i Bacteria Shield Norden AB. Tidigare bland annat driftområdeschef för ASAB, produktchef på Leverindus samt applikationsspecialist på DiverseyLever i 15 år. Han har även arbetat som distriktschef på Sodexo och varit tjänsteutvecklare lokalvård inom Coor Service Management.

Birgitta Wikdahl , vd och delägare i Global Fastighetsservice AB. Birgitta började som konsult i företaget 1998, anställdes 2002 och blev vd 2007. År 2012 förvärvade Birgitta Wikdahl tillsammans med Anita Lundqvist företaget. Global Fastighetsservice har idag 60 anställda med trappstädning som specialitet.

Tack till fjolårsjuryn

Ett Stort och varmt tack för engagerat juryarbete i samband med Clean Bright Awards 2014 framför vi till Christian Andersson , Vikan AB, Tomas Nordgren, Alliance+ och tack även till Inger Jonasdotter - som fortsätter i juryn också under 2015.

Läs mer om tävlingen i Rent och på

www.cleanbrightawards.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.499