23948sdkhjf

Nya medlemmar i SCAs koncernledning

Efter utnämningen av Magnus Groth till ny koncernchef och vd för SCA har Volker Zöller utsetts till chef över SCAs affärsenhet Consumer Goods Europe, samt medlem i SCAs koncernledning. SCA meddelar även att Ulrika Kolsrud och Donato Giorgo kommer att ingå som nya medlemmar i koncernledningen
Volker Zöller ersätter Magnus Groth i hans tidigare roll. Ulrika Kolsrud blir ny chef för Global Hygiene Supply Personliga Hygienprodukter. Donato Giorgio blir ny chef för Global Hygiene Supply Mjukpapper. Detta kommer ytterligare att stärka SCAs fokus på att effektivisera produktions- och leverantörsflöden.

Volker Zöller kommer närmast från tjänsten som chef för försäljning och marknadsföring av SCAs konsumentprodukter i Centraleuropa. Ulrika Kolsrud kommer närmast från tjänsten som chef för forskning och utveckling inom området för personliga hygienprodukter. Donato Giorgio kommer närmast från tjänsten som chef för området Product Supply Personal Care.

Med anledning av dessa förändringar kommer William Ledger, som haft en avgörande roll i att lägga grunden för en organisation med starka och effektiva produktions- och leverantörsflöden, att lämna SCAs koncernledning för andra utmaningar inom företaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078