23948sdkhjf

Kärcher och ISS tecknar avtal om globalt samarbete

ISS Group och Kärcher har tecknat ett femårsavtal på global bas. Kärcher kommer att tillhandahålla maskiner och andra produkter för rengöring till ISS Groups företag runt om i världen.
Avtalet är ett uttryck för ISS nya globala leverantörsstrategi. Kärcher valdes ut i konkurrens med flera andra leverantörer och är nu - tillsammans med ett annat företag - en exklusiv leverantör av produkter för rengöringsändamål till ISS.

Peter Schack, Global Head of Procurement, ISS A/S:

- Vi valde Kärcher med hänsyn till deras omfattande produktsortiment och innovativa lösningar. Samarbetet gör det möjligt för ISS att sätta ribban för en enhetligt hög standard för de rengöringsmetoder som används runt om i världen, och vi kan garantera våra kunder ett perfekt resultat.

Vad betyder kontraktet för ISS och Kärchers verksamhet på den svenska marknaden? Rent ställde frågan till Daniel Melin, Kärcher Sverige:

- För Kärchers del är det självklart ett bra kvitto på att vi som företag, samt våra produkter, tillhör den absoluta toppen när världens största entreprenör väljer vårt märke.

- ISS kommer att kunna känna en trygghet i att ha en så stor produktbredd att välja bland samt att stabiliteten och styrkan i att ha en leverantör som förra året omsatte 2,12 miljarder euro. Den gemensamma styrkan ligger i att dessa två företag kommer göra erbjudandet till slutkundsmarknaden oerhört attraktivt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093