23948sdkhjf

Annika Jansen tillträder som vd för ServiceCompagniet

Annika Jansen tillträder den 1 mars som VD för ServiceCompagniet Svenska AB. Annika Jansen har arbetat inom ServiceCompagniet sedan 2012 – senast i rollen som chef för nationella affärer.
Enligt en kommuniké från ServiceCompagniet har nye vd Annika Jansen på ett framgångsrikt sätt och i nära samverkan med bolagets delägarföretag bidragit till den starka tillväxten under de tre senaste åren.

Annika Jansen kommer i sin vd-roll att ha fortsatt fokus på att vidareutveckla bolagets unika affärskoncept och kunderbjudande, samt på den fortsatta tillväxten och utvecklingen av befintliga affärer.

Annika har tidigare arbetat inom bemanningsföretaget Proffice och har en gedigen branscherfarenhet med bland annat ledande befattningar inom ISS och Inspira.

- Det är med stor tillfredsställelse vi hälsar Annika välkommen till den utmanande befattningen som vd för ServiceCompagniet, säger styrelseordföranden Allan Hansson.

- Vi kommer att under detta år, även att förstärka säljorganisationen i bolaget och ser fram mot en fortsatt positiv utveckling tillsammans med befintliga och nya kunder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109