23948sdkhjf

Inspira städar KB

Från 1 februari ansvarar Inspira för städuppdraget på Kungliga Biblioteket, som är Sveriges nationalbibliotek. Det meddelas även att Soliditet har tilldelat Inspira AB ett så kallat trippel A-betyg, (AAA).
Douglas Andersson, säkerhetschef Kungliga Biblioteket kommenterar valet av Inspira:

- Vi är glada över att vi får en leverantör med bred erfarenhet av städning i offentliga, känsliga och komplexa miljöer. Att Inspira också stärker oss i vårt miljöarbete genom att vara en Svanenmärkt städleverantör ser vi också som mycket positivt.

Charlotte Klärre, Försäljningschef på Inspira AB:

- Det är med stor stolthet och glädje som vi blir samarbetspartner med Kungliga Biblioteket. Vår målsättning är att bidra till en ren, välkomnande och inspirerande miljö. Det gör vi genom att skapa en miljö som bidrar till trivsel samt ökade resultat inom studier och forskning, säger

Fakta: Sedan 1661 har i stort sett alla publikationer som utgivits i Sverige samlats in och förvarats. Detta för att spara allt material för framtida generationer. Idag uppgår samlingen till över 18 miljoner objekt som upptar ca 150 hyllkilometer och över 8 miljoner timmar ljud och rörlig bild.

Högsta kreditbetyg till Inspira

Inspira AB har av Soliditet tilldelats ett så kallat trippel A-betyg, (AAA). Det är det högsta kreditbetyg som ett aktiebolag kan få. Endast 2,8 procent av Sveriges företag är AAA ratade.

Soliditet tilldelar – på starkt selektiv grund - trippel A-betyg till stabila och trygga företag som uppfyller hårda ekonomiska krav samt som presterar avsevärt mycket bättre än branschens genomsnitt. Endast 2,8 procent av Sveriges företag är AAA ratade.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066