23948sdkhjf

Förenade Service städar vid skid-VM i Falun

När Skid-VM i Falun drar igång den 18 februari finns Förenade Service på plats med uppdrag att städa i en del av de fastigheter som har direkt samband med tävlingarna. En annan nyhet är att Förenade Service fått kontrakt på skolstädning i Upplands Bro kommun.
Förenade Service har under skid-VM - uppdraget att städa samt byta sänglinne i alla hus där de journalister som bevakar tävlingarna övernattar. Under tre veckor har företaget en specialstyrka på plats i Falun för det jobbet.

Utöver detta uppdrag är Förenade Service en av de lokala supporters som stöder uppbyggnaden och genomförandet av Skid-VM 2015, genom medlemskapet i nätverket "Beyond Skiing".

Skolstädning i Upplands Bro:

Förenade Service har även fått förtroendet att genomföra städning av skolor, förskolor och äldreboenden i Upplands Bro kommun. Uppdraget startade den första januari 2015.

Förenade Service utökar också samarbetet med grossistföretaget AO Johansen och startade det nya året med städning av ännu en av kedjans butiker, nu i Helsingborg. AO Johansen (Brødrene A&O Johansen) är ett av nordens ledande grossistföretag inom VA, VVS, el och verktyg. Förenade Service städar sedan tidigare butiken i Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063