23948sdkhjf

Textilia levererantör till Nya Karolinska Solna

Textilia Tvätt & Textilservice kommer, via kontrakt med Coor att leverera all textilservice till Nya Karolinska Solna. Leveranserna beräknas börja i mitten av 2016 för att sedan trappas upp under 2017 i takt med att sjukhuset färdigställs. Avtalet sträcker sig till och med mars 2022.
Textilias avtal för leveranser till Nya Karolinska Solna är formellt tecknat med Coor Service Management.

- Avtalet är både stort och betydelsefullt för oss och kommer att bli ett ledande exempel på hur framtidens textilservice skall se ut i många år framöver, säger Fredrik Lagerkvist, vd för Textilia.

Integrerat helhetsåtagande

- Vi har samarbetat med Coor under ett par år och tillsammans jobbat med förutsättningarna för att få den mest optimala textilservicelösningen för Nya Karolinska Solna. Samarbetet har fungerat mycket bra och vi har alla möjligheter att möta och förhoppningsvis överträffa de tuffa krav som ställs på textilservicen till Nya Karolinska Solna, säger Fredrik Lagerkvist.

- Textila har bidragit med sin expertis och erfarenhet i utformningen av såväl tekniska innovativa lösningar som logistikflöde och klädsortiment, vilket har varit grunden för att utforma en väl fungerande textilservicetjänst på Nya Karolinska Solna. Vi ser mycket positivt på det tecknade avtalet och partnerskapet, särskilt avseende de krav på utveckling och långsiktighet som krävs inom Nya Karolinska Solna", säger kontraktschef Fredrik Sandberg på Coor Service Management.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.312