23948sdkhjf

Inspira tar över städningen av Gränby Centrum

Från och med januari 2015 ansvarar Inspira - på uppdrag av Atrium Ljungberg - för städuppdraget i Gränby Centrum, stor handelsplats i Uppsala med mer än hundra butiker, serveringar och serviceställen.
Gränby centrum är profilerad som ett centrum till man inte bara kommer för att handla utan också för att umgås, äta en bit mat och få en positiv upplevelse.

Inspiras uppdrag är att bidra till att besökarna och hyresgästerna alltid får en bra upplevelse varje gång de besöker Gränby Centrum.
- Det är med stor glädje och stolthet som vi nu blir samarbetspartner med Gränby Centrum. Vår målsättning är att verkligen bidra till en ännu bättre helhetsupplevelse av Centrumet, med nöjda kunder och besökare som resultat. Det gör vi genom att skapa en miljö som såväl bidrar till köplust som till trivsel, säger Mikael Wallner VD Inspira AB.

- Vi tycker mycket om det servicetänk och bemötande Inspira förmedlar. En helhetslösning med stor bredd på utbudet som också kommer att ge ett gott bemötande till våra 6 miljoner besökare varje år, säger Juha Kotilainen Teknisk förvaltare för Gränby Centrum .

Gränby Centrum ägs, utvecklas och drivs av Atrium Ljungberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.191