23948sdkhjf

L&T fick förlängt och utökat kontrakt med Bring

L&T har tecknat ett rikstäckande avtal om lokalvård med Bring. Ett avtal med Citymail kompletteras nu med Frigo, Parcel & Express och Inrikes. L&T rapporterar även nya kontrakt med bland andra Vasakronan och HKScan.
Avtalet med Bring gäller från den 1 februari 2015 och avtalsperioden är tre år. I praktiken innebär detta en ökning med 27 kontor och terminaler från Borlänge i norr till Malmö i söder och förstärker ytterligare L&Ts närvaro i södra Sverige.

För ett tag sedan signerade L&T även ett avtal med Vasakronan City i Stockholm. Den affären beskrivs som relativt komplex med ett flertal byggnader innehållande parkeringsgarage, trapphus och en mindre galleria men L&T har hittat flaskhalsarna och producerar för fullt enligt avtalad kvalitet. Avtalet sträcker sig över två år.

Under hösten har L&T även börjat leverera hygien- och lokalvårdstjänster till HKScan som efter en treårsperiod med en annan leverantör åter valde L&T.

Kristianstad var först ut med en lyckad uppstart, och sedan följde Halmstad i oktober, Skara i november och Linköping under 2015 - utifrån utvärdering från de första anläggningarna

- Det är alltid kul att vinna tillbaka en så stor kund som HKScan, men det som är mest glädjande är det sätt som HKScan valt att lägga vikt vid samarbete och kvalitet i tjänsternas utförande. Där kan vi verkligen göra skillnad och ser fram emot ett väldigt fruktsamt samarbete de kommande åren! säger Pontus Monthan, Country Manager för L&T.

Avtalet förstärker L&Ts marknadsledande position på marknaden för hygienrengöring och lägger grunden för framtida utveckling inom segmentet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063