23948sdkhjf

Förenade Service rapporterar nya uppdrag

Förenade Service rapporterar ett antal nya uppdrag och kunder i både Stockholmsområdet och i Västerås och Karlsborgs kommuner.
På Tolv Stockholm i Tele2 Arenan i Johaneshov tar Förenade Service över städningen av aktivitetsgallerian som innehåller sportbarer, karaoke-bar, ölhall, korvmakeri och mikrohotell.

Ett kontrakt är även tecknat med AO Johansen (Brødrene A&O Johansen) - en grossist i byggbranschen. Här startade Förenade Service i december upp med städning av butiken i Stockholm.

Utökat arbete rapporteras också i Västerås och Karlsborgs kommuner. I Västerås har Förenade Service fått förtroendet att fortsätta uppdraget med lokalvård i kommunen ännu en avtalsperiod, samt utökar uppdraget med fler enheter.

Karlsborgs kommun blir sedan ny kund från och med februari 2015. Förenade Service tar då över lokalvård av kommunens lokaler, bland annat kontor, sporthall, äldreboende och fritids. Uppdraget kommer att sysselsätta ca åtta nya heltidsanställda.

- Vi är stolta över att behålla och utöka servicen till vår exsisterande kund Västerås kommun, och ser fram emot att arbeta tillsammans med vår nya kund Karlsborgs kommun. 2015 blir ett lovande år för Förenade Service, säger försäljningschef Michael Kullgren.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078