23948sdkhjf

Sodexo till Arenastaden

Om lite drygt ett år flyttar Sodexo Sverige in i ett nytt kontor i Arenastaden i Solna. Azita Shariati, vd för Sodexo i Sverige säger att det inte bara handlar om en flytt som sådan men att värderingar är viktiga när Sodexo flyttar till det som beskrivs som morgondagens arbetsplats.
Goda kommunikationer och förutsättningar för ytterligare utveckling och samverkan. Det var några av kraven då Sodexo skulle finna morgondagens arbetsplats för sina medarbetare på servicekontoret i Stockholm. Valet föll på Arenastaden, som 2016 således berikas med ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

I januari 2016 flyttar cirka 200 medarbetare till det som blir Sodexos nya, moderna kontor på Evenemangsgatan 17 i Arenastaden, Solna.

- En flytt till Arenastaden är en satsning på framtiden och skapar de bästa förutsättningarna för våra medarbetare och därmed också för våra kunder, säger Azita Shariati, vd för Sodexo i Sverige.

- Vår ambition är att skapa en motiverande, generös och tillgänglig miljö med fokus på kunskapsdelning och samverkan. Arenastaden ger oss utmärkta möjligheter till att i praktiken leva efter och kommunicera våra värderingar: serviceanda, laganda och utveckling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063