23948sdkhjf

Di-er Entreprenader städar Lindhagen Galleria

Di-er Entreprenader AB har tecknat avtal om lokalvård av Lindhagen Galleria. Avtalet, som träder i kraft den 1 december 2014, omfattar lokalvård av alla publika ytor i Lindhagen Galleria - beläget i västra delen av Kungsholmen i Stockholm.
- Vi är otroligt stolta och glada över vårt nya samarbete. Vi har kunnat erbjuda Lindhagen Galleria en flexibel lösning som passar deras verksamhet och som baseras på vår erfarenhet och kompetens inom Centrumvård, säger Dimitrios Hadjacos, vd Di-er Entreprenader AB.

Dimitrios Hadjacos framhåller att man i rollen som ny entreprenör kommer att bemöda sig om att verkligen stärka kundernas besöksupplevelse genom att erbjuda rena och fräscha ytor, såväl inom själva centrumdelen som tillhörande garage.

Uppdraget sker helt i Di-er Entreprenaders egen regi vilket skapar en trygghet för kunden, då företaget tar ett helhetsansvar för kvaliteten i alla led.

Fakta: Lindhagen Centrum förvaltas av Newsec asset management och är ett närcentrum i form av en Galleria, beläget i västra delen av Kungsholmen i Stockholm.

Lindhagen omfattas totalt av 32 500 kvm varav 13 000 kvm handelsyta och 260 parkeringsplatser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109