23948sdkhjf

Papyrus Supplies tecknade ramavtal med staten

Statens inköpscentral har valt Papyrus Supplies som ny leverantör av hygien- och städprodukter. Papyrus Supplies är vald som förstahandsleverantör inom ramavtalsområdet hygien- och städprodukter
Papyrus Supplies har tecknat ett nytt ramavtal med Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet. Avtalet innebär att Papyrus Supplies är vald som förstahandsleverantör inom ramavtalsområdet hygien- och städprodukter. Papyrus Supplies är även en av tre avtalsleverantörer inom ramavtalsområdet kopieringspapper.

Avtalet kring hygien och städprodukter omfattar följande sex varugrupper: servering, handskar och skydd, hygien och torkpapper, påsar, säckar och källsortering, rengöring och redskap samt städmaskiner med sladd.

– Det är mycket glädjande att Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet har utsett Papyrus Supplies som förstahandsleverantör efter genomförd upphandling inom hygien- och städprodukter. Papyrus Supplies har en gedigen erfarenhet av att leverera förbrukningsvaror till såväl offentlig sektor som det privata näringslivet i Norden och vi ser verkligen fram emot det nya uppdraget, säger Jan Carmesten, Försäljningschef Offentlig sektor & Service på Papyrus Supplies i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063