23948sdkhjf

Nytt verksamhetssystem på Förenade Service

Förenade Service introducerar ett nytt verksamhetssystem som ytterligare säkerställer kvalitetsarbetet. Systemet kallas InSight och syftar till att förenkla och att skapa delaktighet för alla medarbetare i kvalitets- och förbättringsarbetet.
Devisen bakom Förenade Service nya verksamhetssystem lyder: Ordning och reda internt är lika med Ordning och reda till kund.

Förenade Service har - tillsammans med Tahoe Solutions - tagit fram detta nya användarvänliga verksamhetssystem som är integrerat med revisionshantering, avvikelse- och förbättringsrapportering. De tre sammankopplade systemen ska en optimal lösning för Förenade Service kvalitets och miljöarbete, utan alltför mycket administration.

Systemet kallas InSight och syftar till att förenkla och att skapa delaktighet för alla medarbetare i kvalitets- och förbättringsarbetet. Systemet hjälper till att kommunicera de processer som finns i företaget och på ett effektivt sätt kan användarna finna policies, rutiner, instruktioner och blanketter. Allt för att ytterligare förbättra bolagets kvalitetsarbete så att kunderna kan känna sig säkra på att de får beställt arbete utfört till rätt tid och i rätt kvalitet på ett miljömedvetet och säkert sätt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062