23948sdkhjf

ISS blir ny leverantör till Gävleborgs läns landsting

ISS har vunnit en upphandling avseende Gävleborgs läns landsting, som innebär att ISS kommer att sköta lokalvården i samtliga lokaler där sjuk-, hälso- och tandvård bedrivs i Gävleborgs län.
Avtalet, som träder i kraft den 1 februari 2015, är tecknat på fyra år med möjlighet till förlängning
i ytterligare fyra år. Genom avtalet stärker ISS, som sedan tidigare även har Uppsala läns landsting som kund, sin position i regionen vilket skapar goda möjligheter till ytterligare utveckling av service till vården.

- Vi är naturligtvis väldigt stolta och glada över att Gävleborgs läns landsting ger oss förtroendet som leverantör. Vår målsättning är ett långsiktigt samarbete genom konstant innovation, och det här avtalet ger oss väldigt goda möjligheter till det, säger Nicklas Nyman, affärsområdeschef för segment Sjukvård inom ISS.

- ISS har arbetat med service till den svenska hälso- och sjukvården väldigt länge och vi ligger långt framme när det gälller servicekoncept, utveckling och innovation. Vårt erbjudande ska stärka patientsäkerheten och öka patientgenomströmningen, säger Nicklas Nyman vidare.

Värdet på avtalet är cirka 40 miljoner kronor per år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078