23948sdkhjf

Rapport från Clean&Facility

Det kom 2 400 besökare och nära 80 företag medverkade som utställare på Clean&Facility 2014 på Kistamässan i Stockholm 8-9 oktober. Parallellt arrangerades Facility Nordic–dagarna - två specifikt FM-inriktade temadagar.
På mässgolvet på Clean&Facility 2014 var branschen mangrannt samlad med utställare och besökare från städ- och servicenäringens alla hörn. Såväl på produktmässan Clean som på den specifikt inriktade Facility Management-arenan - i en separat del av mässhallen.

På Facility-avdelningen medverkade FM-branschens ledande aktörer, bland dem Sodexo, ISS Facility Services, Coor Service Management, Förenade Service och NCA Facility Services/Miab. Samtliga representerade med egna montrar.

På Clean – tjänste- och varumässan på det stora mässgolvet - medverkade fabrikanter, leverantörer och grossister från i stort sett alla delar av städ- golv- rengörings och hygiensektorn. Formatet på evenemanget som sådant gjorde att också publiken strömmade till. Totalt besöktes Clean& Facility 2014 av 2 400 besökare.

Både besökare och utställare syntes mer än nöjda och flera utställande företag – som Rent talade med - vittnade om att man hade gjort goda affärer direkt på mässgolvet.

Nästa år (2015) arrangeras två nya Clean och Facilitymässor, Den första på Svenska Mässan i Göteborg den 27-28 maj och den andra på Malmömässan den 11-12 november.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094