23948sdkhjf

Premiär tisdag 4 november för Städmästarna i TV1

I nya TV-serien Sveriges städmästare tävlar 28 självutnämnda städexperter om titeln Sveriges städmästare, samtidigt som gamla städmyter krossas och nya städinsikter föds. Programmet har premiär tisdagen den 4 november klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play.
Dammråttor under sängen, fettfläckar på finskjortan, grisiga grillgaller och kladdiga köksgolv. Det är bara några av utmaningarna som de tävlande i Sveriges städmästare utsätts för. I åtta avsnitt tävlar 28 självutnämnda städexperter från hela Sverige.

Programledare och enväldig jury är Marléne Eriksson, städbolagsdirektör, och Marie-Louise Danielsson-Tham, professor i livsmedelsteknik. Dessutom i varje program: Praktiska tips och tricks, samt bakteriekollen. Hur skitig är vår närmiljö?

Varje program består av de fyra momenten storstädning, veckans fläck, ordning och reda och städduellen. Marléne Eriksson och Marie-Louise Danielsson-Tham gör det inte enkelt för de tävlande – det gäller att göra rent i all vinklar och vrår för att få godkänt. Och de är tuffa i sina bedömningar, inget slarv går dem förbi.

I varje avsnitt tävlar fyra självutnämnda städproffs om att gå vidare till finalen där Sveriges städmästare koras. Förutom äran belönas vinnaren med en resa till Japan – världens renaste land.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.314