23948sdkhjf

Dags för Clean&Facility på Kistamässan, 8-9 oktober

Onsdag 8 oktober klockan 09.00 slås portarna upp till CLEAN & FACILITY 2014 på Kistamässan i Stockholm. Nära 80 företag medverkar på det som blir årets stora branschevent. Parallellt arrangeras den FM-inriktade spetskonferensen FACILITY NORDIC-dagarna.
CLEAN & FACILITY – på Kistamässan den 8-9 oktober är mässan som speglar städ -och servicebranschens utveckling och möjligheter. Här samlas ledande leverantörer, driftiga entreprenörer och köpstarka kunder. I vår SMART BOX arrangeras ett varierat seminarieprogram som ger dig möjlighet till fortbildning.

På den separat avdelade FACILITY-avdelningen medverkar ledande facilitybolag med egna montrar.Mässans fokus ligger i hög grad också på konferensen Facility Nordic-dagarna. Två dagar med ett välmatat och kvalificerat program – exklusivt inriktat på FM-frågor i tiden.

CLEAN & FACILITY 2014

Öppettider:
 Onsdag 8 oktober 09.00 – 17.00

Torsdag 9 oktober 09.00 – 16.00

På produktmässan – Clean – presenteras nyheter och trender när det gäller lokalvård, professionell tvätt, hygien och golvvård. Mässgolv och monterutrymmen på Service& supply 2014 är i stort sett fullbokat. På mässgolvet, i konferenssalar, och på en särskilt uppbyggd prova-på arena finns således all tänkbar möjlighet att bekanta sig med nyheter, produkter och tjänster från branschens ledande aktörer.

Clean Bright Awards

På eftermiddagen den 8 oktober, kl 16.00 arrangeras final i 2014 års omgång av Clean Bright Awards.

Under mässdagarna arrangeras ett omfattande program för branschrelaterad fortbildning och kompetensutveckling.

Mer information och detaljer hittar du på mässans egen sajt på internet:

http://www.cleanmassan.se/
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062