23948sdkhjf

Mikael Wallner tar över vd-posten på Inspira

Mikael Wallner tar, från 1 oktober över som vd på Inspira. Joakim Markovits fortsätter i rollen som ägare och koncernchef.
Mikael Wallner har arbetat på Inspira i drygt ett år som operativ chef och axlar nu uppdraget som vd. Närmast väntar arbetet med att utveckla Inspiras nya affärsplan som sjösattes sommaren 2014.

- Vår nya affärsidé är att leverera städning och supporttjänster i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av kundens verksamhet. Det blir en spännande utmaning som innebär att vi kommer erbjuda ett bredare utbud av supporttjänster med städning som utgångspunkt. Det innebär också att vi ska utveckla hur vi kommunicerar, uppträder och agerar med fokus på att stärka helhetsupplevelsen i kundens lokaler forsätter Mikael Wallner.

Joakim Markovits lämnar vd-rollen efter tio framgångsrika år för att fokusera på Inspirakoncernens strategiska utveckling:

- För mig blir det spännande att helt fokusera på ägarrollen och Inspirakoncernens långsiktiga vision som innebär att vi ska vara den största aktören i vårt marknadsområde gällande servicetjänster för människor på arbetet och i hemmet säger Joakim Markovits.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078