23948sdkhjf

Swedbank valde Inspira

Inspira har fått förtroendet att sköta städuppdraget på Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg och i bankens kontor på Stora Essingen och Regeringsgatan. Uppdraget omfattar totalt över 90 000 kvadratmeter och löper i tre år.
Under hösten 2013 och våren 2014 har Swedbank genomfört en grundlig upphandling av städtjänsterna och valet föll på Inspira. Parterna uppges tillsammans ha utvecklat en heltäckande och skräddarsydd lösning av städtjänsterna med närliggande kringtjänster samt ett serviceerbjudande till Swedbanks medarbetare.

Swedbanks nya huvudkontor i Sundbyberg är en av landets modernaste kontorsfastigheter. Fasaden består av stora glaspartier och terrasser med sedumväxter. Invändigt har man valt spännande lösningar som skall stödja ett aktivitetsbaserat arbetssätt och ge en känsla av natur och Swedbank eken.

Ett modernt kontor med fokus på miljö och funktion. Fastigheten har högsta miljöklassning (guld) i certifieringssystemet Miljöbyggnad.

- Det känns fantastiskt att vinna detta uppdrag i tuffast möjliga konkurrens. Jag är mycket nöjd med den lösning vi format tillsammans med Swedbank. Det lägger grunden för ett långt samarbete med ett helhetsansvar för städningen av Swedbanks lokaler, säger Joakim Markovits vd på Inspira.

- Vi sökte en ny lösning gällande städningen och underhåll vid vårt nya huvudkontor där enkelheten var ett viktigt inslag och som skulle passa de öppna ytorna. Inspira var befintlig leverantör och formade en lösning som både var nytänkande och heltäckande för våra behov, säger Janne Björklund Chef Intern Service på Swedbank.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.393