23948sdkhjf

ISS får fortsatt förtroende på Sunderby sjukhus

Norrbottens Läns Landsting väljer återigen ISS som leverantör av städtjänster vid Sunderby sjukhus. Det nya avtalet är tecknat på två år med start i februari 2015 och har ett årsvärde om cirka 15 miljoner kronor.
Avtalet innebär att ISS kommer att leverera en rad olika servicetjänster som daglig städning, storstädning, golvvård och fönsterputs.

- Vi är otroligt stolta över det fortsatta förtroendet vid Sunderby Sjukhus. De år vi har haft förmånen att arbeta tillsammans med kunden har varit väldigt lärorika och givande, där ett bra samarbete utgjort grunden för vår serviceleverans. Nu ser vi fram emot att ytterligare utveckla vår service inom
vården tillsammans med kunden, säger Nicklas Nyman, ansvarig för segmentet Sjukvård inom ISS.

- ISS ger en god service till vården i Sunderby sjukhus. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, säger Göran Ström, FM-chef Luleå-Boden, Norrbottens Läns Landsting.

ISS har varit serviceleverantör vid Sunderby sjukhus sedan den 1 januari 2008. Det nya avtalet sträcker sig från och med 1 februari 2015 till 31 januari 2017, med möjlighet till förlängning i upp till tre år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047