23948sdkhjf

Stefan Lind utnämnd till ny vd för HTC Group

Styrelsen för HTC Group har utnämnt Stefan Lind till ny VD för bolaget från den 1 september 2014.
Stefan Lind kommer närmast från den börsnoterade koncernen B&B TOOLS där han i dag är vd för dotterbolaget Luna Verktyg & Maskin i Alingsås och medlem i koncernledningen. Stefan är 51 år, civilekonom med examen från Handelshögskolan i Stockholm och har en gedigen bakgrund från industrin, med fokus på försäljning och marknad. Han kommer att ha sin arbetsplats på HTC i Söderköping.

– Det känns fantastiskt spännande att få ta över rodret i HTC Group som är ett fint klassiskt svenskt teknikföretag med en marknadsledande position. Jag är också glad över att HTC har ägare med en tydlig ambition att växa och inte minst göra detta internationellt. Nu ser jag fram emot att få jobba med de kunniga medarbetarna på HTC samt att få träffa företagets kunder runt om i världen, säger Stefan Lind.

– Jag vill från styrelsens sida välkomna Stefan Lind som VD för HTC Group. Stefan kommer att tillföra energi och ett ledarskap som kommer fortsätta att utveckla vårt team, öka volymen och förstärka vår innovativt ledande position på en internationell marknad, säger Tommy G Klein, ordförande för HTC Group.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063