23948sdkhjf

Tack för din röst i Clean Bright Awards 2014

Möjligheten att nominera kandidater till CLEAN Bright Awards 2014 är nu avslutad. Många goda namn har kommit in. Juryns arbete pågår och snart meddelas namnen på de 18 kandidater som går vidare till finalen i kvalitetspriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom städ-, service- och FM.
2014 års omgång av Clean Bright Awards avgörs med final och presentation av vinnarna den 8 oktober på Clean-mässan i Stockholm / Kista.

Kategorier i tävlingen är:

Årets Skalman
2014 års teknologipris går till det företag eller person som tillfört branschen något nytt och extra i fråga om metodutveckling och/eller teknologisk funktionalitet.
Kategoripartner: CITY Papper & Städprodukter

Årets Vardagshjälte
Årets Vardagshjälte är ett företag eller en enskild person, eller ett team, som genom service och nytänkande avsevärt underlättat arbetsvardagen för sina kunder. I bedömningen läggs lika stor vikt vid den lilla insatsen, som införandet av större grepp i syfte att skapa mervärden för kunden.
Kategoripartner: Papyrus Supplies

Årets Glansföretag
Glansföretag är företag som satsar på att stärka både varumärket och sitt arbetsgivarrenommé. En framsynt personalpolitik kombineras med affärsutveckling och kundfokus. Vinnaren symboliserar branschens framtidstro som attraherar kunder och medarbetare.
Kategoripartner: SFRO

Årets Hederspris
Specialpris till en person som gjort något extra för att främja städ-, service-, sanerings- och tvätteribranscherna och deras utveckling i vid mening sagt, inkluderat insatser för att lyfta fram branschens goda namn och rykte.
Kategoripartner: RENT

Årets Arbetsledare
Arbetsledare fyller en viktig funktion och bär ett stort ansvar på sina axlar. Arbetsledaren ska, förutom att arbeta operativt med att styra och utveckla verksamheten även lösa många olika sorters problem som dyker upp. Dessutom ingår ett HR ansvar som många gånger kan vara mer krävande än i andra branscher. Med kategorin Årets arbetsledare vill vi främja och lyfta fram en riktigt god förebild i dessa avseenden.
Kategoripartner: ISS

Årets Framtidslöfte
Priset delas ut till en yngre person med stor potential. Personen har med sina egenskaper stora möjligheter att i framtiden sätta prägel på branschen och premieras för kreativitet, nyfikenhet, engagemang och nytänkande.
Kategoripartner: Sodexo
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063