23948sdkhjf

Papyrus Supplies förvärvar Städshopen i Stockholm

Papyrus Supplies har förvärvat Städshopen i Stockholm AB - ett företag med mångårig och hög kompetens inom städ, specialiserade på maskiner, städteknik och utbildning.
– I och med förvärvet av Städshopen förstärker vi vår närvaro och vårt erbjudande på Stockholms-marknaden och kan ge våra kunder ännu bättre service med två butiker och Papyrus Supplies logistik, säger Dan Andersson, vd på Papyrus Supplies.

- Tillsammans blir vi en starkare leverantör till kunder inom städ, Facility Management och offentlig sektor och kan fortsätta utveckla vårt erbjudande till svenska och internationella städ- och Facility Management-bolag.

Förvärvet av Städshopen stärker Papyrus Supplies position i Stockholmsregionen med en butik där kunderna kan hämta varor och utföra service på maskiner och städutrustning samt delta i öppna utbildningar kring exempelvis golvvård. Papyrus Supplies äger sedan november 2011 även StädgrossImporten i Stockholm.

– I och med att vi blir en del av Papyrus Supplies-koncernen kan vi erbjuda våra kunder ett bredare sortiment, ökad tillgänglighet och en logistiklösning som täcker hela Sverige. Våra verksamheter kompletterar varandra och Papyrus Supplies kunder får tillgång till Städshopens gedigna kunskaper inom städ, fältsupport och utbildning, säger Peter Jacobsson, Städshopen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047