23948sdkhjf

ISS rankas som världens bästa outsourcingleverantör

För andra året i rad har ISS rankats som världens bästa outsourcingleverantör av The International Association of Outsourcing Professionals (IAOP).
IAPOs internationella specialistjury har bedömt de deltagande företagen enligt ett antal parametrar.

ISS fick högsta möjliga poäng från samtliga jurymedlemmar avseende storlek och tillväxt, kundreferenser, organisatorisk kompetens och ledarskap.

- Det var mycket tydligt när vi granskade ISS ansökan att de har gjort en enorm investering inom de områden som vi utvärderar, och de spelar verkligen i högsta divisionen när det gäller att visa att de är bäst i världen inom samtliga områden, säger Michael Corbett, IAOPs ordförande.

Hela listan med rankingen publiceras i en specialutgåva av tidningen Fortune 500.

Jeff Gravenhorst, koncernchef på ISS:

- Vi kommer att använda det uppsving som vi får från detta erkännande för att ytterligare stärka våra ansträngningar att ta hand om våra kunders fastigheter och stötta deras verksamheter.
Utöver utmärkelsen som ett på listan över världens bästa outsourcingleverantörer, fick ISS motta ytterligare ett antal utmärkelser i underkategorier såsom ‘Leaders in overall revenue’, ‘Leaders in No. of Centers Worldwide’, and ‘CSR in Outsourcing’.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.693