23948sdkhjf

Per Carlsson är ny vd och koncernchef för Miab

Per Carlsson har utsetts som ny vd och koncernchef för Miab-gruppens bolag. Han var tidigare vd för NCA Facility Services. Ulf Sjöberg tidigare vd i Miab har samtidigt utsetts till vice vd och försäljningschef. Miabs ägare Marie Nerg fortsätter i rollen som kontorschef

Per Carlsson har över 20 års erfarenhet i ledande befattningar på ISS, Addici, och Coor. Det meddelas att han nu kommer att fokusera på att integrera drift och verksamheter på ett likriktat sätt samt fokusera på att utveckla gruppen mot städservice och facility services tjänster inom både sjukhus, offentlig och privat marknad.

Ulf Sjöberg tidigare vd i Miab har utsetts till vice vd och försäljningschef med ansvar att utveckla försäljningsorganisationen samt strategi- och marknadsföringsfrågorna inom hela Miab-gruppen i Sverige. Ulf Sjöberg har bred erfarenhet av försäljning och har tidigare lyckats bra med att förbättra både omsättning och lönsamhet inom Miab-bolagen.

Miabs ägare Marie Nerg fortsätter i rollen som kontorschef med uppgift att utveckla den nya ekonomifunktionen med systemlösningar för driftorganisationen samt kund- och kvalitetssystem.

Miab skriver i en kommuniké att Marie Nerg genomför dessa förändringar i syfte att skapa en tydlig struktur inom gruppen med en driftorganisation och en tydlig försäljningsorganisation.

Miab-gruppen är Sveriges största privatägda städföretag med ambitioner att bli starka inom facility services. Företaget har en stark position på sjukhus och lokalvårdsmarknaden. Miab-gruppen består av varumärkena Miab samt NCA Facility Services med en omsättning av 500 miljoner kronor och 1 200 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078