23948sdkhjf

Nya namn i ledningen för NCA Facility Services

NCA Facility Services kungör tre nya namn i ledningen för bolaget: Richard Widén är ny regionchef för sjukhussektorn. Henrik Pamp har utsetts till regionchef för södra och västra Sverige och Camilla Karlsson tillträder som koncept och säljansvarig för Facility Services tjänster.
NCA framhåller att man genom dessa rekryteringar skapar en stark affärsorganisation med fokus på kundvärde, engagemang och omtanke för både kunder och medarbetare. NCA meddelar att man under 2013 har startat upp avtal till ett värde för över 120 miljoner kronor och har ambition att fortsätta växa.

• Richard Widén – ny regionchef för sjukhussektorn - har mångårig erfarenhet av drift, och försäljning av servicetjänster från bland annat Addici och SSP restauranger. Rekryteringen tydliggör NCAs satsning på att utveckla servicetjänster till sjukhussektorn i Sverige.

• Henrik Pamp blir regionchef för Södra och västra Sverige med placering i Göteborg. Henrik Pamp har tidigare arbetat som vd i bemanningsbranschen och inom Coor. Rekryteringen förstärker NCA i Göteborgsområdet där NCA ser en stor tillväxtpotential.

• NCA förstärker även Facility Services kompetensen genom rekryteringen av Camilla Karlsson, som har mångårig erfarenhet av utveckling av koncept och försäljning främst gentemot sjukhussektorn och Facility Services uppdrag. Camilla Karlsson går in i rollen som koncept och säljansvarig för Facility Services tjänster och påbörjar sin tjänst den 5 maj.

NCA ingår i MIAB gruppen som idag är Sveriges största privatägda städföretag med 500 miljoner kronor i omsättning och 1 200 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095