23948sdkhjf

Samhall vässar sin interna info med ny medarbetarapp

Samhall har lanserat en medarbetarapp i syfte att stärka kontakten och utbytet med medarbetarna. Den nya appen innehåller såväl nyheter om företaget som tävlingar, podradio, lediga tjänster och möjligheter att tycka till om sin arbetsplats.
Samhalls medarbetarapp innehåller även en möjlighet att söka lediga jobb både internt på Samhall och via Arbetsförmedlingens platsbank. En del av innehållet i appen kan filtreras och medarbetare kan få lokala nyheter och se lediga arbeten i just den region där de arbetar.

En mentometerknapp ger medarbetare möjlighet att rösta i olika frågor. Appen är lätt att använda och finns att ladda ner till alla typer av smarta telefoner (iOS, Windows Phone 8 och Android). Den kan laddas ned av icke Samhallanställda, men fokuserar på information till Samhalls medarbetare.

– Alla stora företag har en utmaning i att nå ut till sina anställda. Detta gäller i synnerhet Samhall då merparten av våra 23 000 medarbetare saknar jobbdator eller jobbar ute hos kunder. Därför var det naturligt för oss att ta det här steget. Dialogen mellan företaget och medarbetarna måste ha låga trösklar, säger Mats Eliasson,
marknadsdirektör på Samhall AB.

Gensvaret på appen rapporteras vara gott. På bara någon vecka har appen seglat upp på topplistorna i både App Store och i Google play.

Contentbyrån Spoon har ansvarat för produktionen av appen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.054