23948sdkhjf

Hemfrid har helgöppet

Hemfrid utvecklar sitt koncept och erbjuder städning och andra tjänster även på helgerna. Erbjudandet gäller till en början i Stockholm City men kommer successivt att införas även i andra områden.
- Vi har märkt en ökning av efterfrågan på uppdrag på helger. Man hinner inte med allting veckorna och en del kunder vill få riktigt fint hemma när man ska få gäster eller inför högtider, säger Åsa Andersson-Antelli, vd på Hemfrid.

- Dagens konsumenter förväntar sig att kunna köpa service alla dagar i veckan, så utvecklingen följer den tid vi lever i. Våra anställda har också visat stort intresse att kunna utföra uppdrag på helgen, så det är bra för alla parter, säger Åsa.

Hemfrid har nyligen även lanserat Hemfrid Direkt, en bokningstjänst på webbsidan för enstaka uppdrag som t ex flyttstädningar och fönsterputs. Här finns tider på helger att boka in och det har redan utnyttjats till stor del.

- Beställningar av den här typen av tjänster sker när som helst i veckan, ofta efter klockan 17, säger Karin Friis, marknadschef på Hemfrid. Att kunna boka direkt gör det enkelt och bekvämt för kunden. Man ser genast vilka tider som det finns ledigt och väljer själv.

Flyttstädningar brukar vara populära sista veckan i månaden. Då bokar kunderna med kort framförhållning och helgerna är efterfrågade.

Även tjänster som barnpassning och seniorservice, som innebär vardagshjälp för äldre, kan utföras på helgen. Då får man dock ringa och boka eftersom det är individuellt utformade uppdrag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079