23948sdkhjf

Stort förhandsintresse för CLEAN Service&Supply

Intresset för CLEAN Service&Supply på MalmöMässan 6-7 november är stort. Omkring 1 500 besökare har förhandsregistrerat sig. Mässan invigs onsdag 6 november klockan 09.00. På mässgolvet medverkar ett 60-tal utställare plus en rad utbildningsaktiviteter, Facility Nordic-dagen, final i Clean Bright Awards och SM i fönsterputs

CLEAN Service & Supply i Malmö 6-7 november äger rum på nya MalmöMässan – ett stenkast från Emporia-centret i stadsdelen Hyllie. Mässan är brett upplagd och samlar ett 60 utställare som speglar städ- och servicebranschens möjligheter.


CLEAN presenteras som en modern mötesplats som lyfter fram branschens viktiga frågor och ger nytta och inspiration. Ett varierat seminarieprogram ger även möjlighet till fortbildning. Omkring 1500 besökare är förhandsanmälda varav ett 100-tal från Danmark.


På mässgolvet presenteras det mesta som är värt att se och lära om, vad gäller produktnytt och innovationer. Överskådligt presenteras städmaskiner, städredskap, rengöringsprodukter, administrativa system och annat som krävs för professionell rengöring, städning och fönsterputs.

I samband med Service & Supply i Malmö arrangeras även temakonferensen Facility Nordic dagen, final i 2013 års omgång av Clean Bright Awards och SM i professionell fönsterputs.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078