23948sdkhjf

NCA sköter städningen hos Kriminalvården Göteborg

Kriminalvården Häktet i Göteborg – med en städyta på cirka på 20 000 kvadratmeter väljer NCA som ny leverantör av lokalvård, storstädning, kökstjänster och fönsterputs men också saneringar löpande.
Avtalet startar 1 juni och planering inför uppstarten är i full gång.
 
Häktet Göteborg är ett av fem säkerhetshäkten i Sverige och tar emot häktade med restriktioner. Häktet ligger Kriminalvårdens hus och har 179 platser. I oktober 2013 öppnas ytterligare 171 platser och tar då emot även häktade utan restriktioner.

NCA Facility Services tecknade nyligen även ramavtal på städtjänster för Göteborg Stad. Ramvtalen är inriktade på att tillgodose Göteborgs Stads, Göteborgsregionens Kommunalförbund, Gårda, Göteborgs Kyrkliga samfällighet samt Räddningstjänsten Storgöteborgs behov av städtjänster. 

Syftet med den genomförda upphandlingen är att teckna ramavtal med ett antal godkända leverantörer för att täcka in det behov av städtjänster som ligger utanför den städning som utförs i egen regi. Avtalet berör olika typer av lokaler som är av olika ålder, material och status. De olika enheterna har även olika behov av städtjänster och frekvens. Tjänsterna ska täcka all typ av städning och städning av alla typer av material och underlag som kan förekomma inom de olika verksamheterna för respektive beställare
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078