23948sdkhjf

Högt bokningstryck inför Service&Supply 2013

Mycket pekar mot fullbokat på 2013 års Service & Supplymässor. I Göteborg återstår idag några få montrar och i Malmö uppgraderas mässan genom flytt till nya MalmöMässan. Snart inleds också nomineringsperioden för Clean Bright Awards. Läs mer i notisen som även avslöjar ledamöterna i 2013 års tävlingsjury.
Den första Service & Supplymässan för 2013 arrangeras den 29-30 maj på Svenska Mässan i Göteborg. Årets andra Service& Supply arrangeras sedan den 6-7 november – i uppgraderad form - på Malmös nya stora mässanläggning: MalmöMässan.

Den nya mässhallen ligger på det populära Hyllieområdet, bara ett stenkast från stationen i Hyllie där tågen från både Köpenhamn och hela Sverige stannar.

Anläggningen är på ca 20 000 kvadratmeter och innehåller, förutom den stora mässhallen (14 000 kvadratmeter), också en konferensavdelning med flertalet mötesrum för 200-300 personer samt två restauranger.
Bokningsläget inför bägge mäsorna är mycket gott. I Göteborg återstår endast ett fåtal lediga montrar.

CLEAN Service &Supply i Malmö får sedan extra kulört genom årets final i Clean Bright Awards – städ och servicebranschens kvalitetspriser 2013. Då koras de som är bäst i den svenska städ- och servicebranschen 2013.
En jury med gedigen branscherfarenhet utser, vinnarna i tävlingen. Jury i 2013 års omgång av CLEAN Bright Awards – Städ och Servicebranschens kvalitetspriser - är:

• Christian Andersson, svensk försäljningschef, Vikan AB - en av världens ledande producenter av höghygieniska rengöringsredskap. Christian har lång erfarenhet av städ- och servicebranschen och är en person med bred kompetens som många i branschen känner till och respekterar.
• Inger Jonasdotter, mångårigt branschansvarig på Almega Serviceentreprenörerna. En i branschen välkänd och respekterad person som besitter stor kunskap om den svenska städ- och servicebranschens verksamhet och människor.
• Tomas Nordgren, vd för Express Gruppen AB – Årets Glansföretag 2012. Tomas Nordgren har tidigare bakgrund och gedigen branscherfarenhet som marknadsansvarig och driftchef hos olika städföretag
Under mässan i Malmö arrangeras också – i samarbete med SFRO – 2013 års SM i fönsterputs.

Bägge Service & Supplymässorna kombineras med ett fullödigt seminarie och utbildningsprogram. Temaområden under planering är till exempel hygien, ergonomi och golvvård. En särskild FM-konferens planeras den 29 maj på mässan i Göteborg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079