23948sdkhjf

Hemfrid lanserar gåvokort på städning till anställda

Skatteverket har meddelat att man medger RUT-avdrag för städning som gåva till anställd. Hemfrid hakar snabbt på det beslutet och lanserar ett presentkort på städning till anställda.
Med dagens regler om gåvor för 450 kr per anställd kan företag ge bort en städning värd det dubbla.

– Vårt presentkort är värt 900 kronor för den som tar emot det, förutsatt att personen i fråga är berättigad till RUT-avdrag. Företaget betalar 450 kr för ett presentkort som löses in mot städning för 900 kr. Halva beloppet regleras sedan av oss som RUT-avdrag. Vi hoppas att flera företag kommer testa detta som en julklapp redan i år, säger Karin Friis, marknadschef på Hemfrid. Det finns att beställa på Hemfrids nya webbplats som lanseras i dagarna.

– Vi ser mycket positivt på Skatteverkets tolkning av reglerna eftersom det öppnar upp för flera möjligheter att introducera städning till flera, i formen av en uppskattad gåva från arbetsgivaren. Att vara först ut med nyheter är självklart för oss som marknadsledare och vi har redan fått frågor om detta, säger Åsa Andersson Antelli, VD på Hemfrid.
Hemfrid har i dagarna också lanserat en ny webbplats med utvecklade funktioner, bland annat med möjlighet att digitalisera fler steg av kundprocesser. Webben är, allt sammantaget en av Hemfrids främsta försäljningskanaler.

- Jag är mycket nöjd med hur den nya webbplatsen ser ut och hur den känns att komma till, säger Karin Friis, det är vår främsta försäljningskanal och nu tror vi på ännu bättre utväxling på våra onlinekampanjer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079