23948sdkhjf

NCA blir ny leverantör av städtjänster till Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset väljer NCA som ny leverantör av städtjänster till Karolinska i Solna och Huddinge. Parterna har tecknat ett avtal på maximalt sex år.

Det nya prestigeavtalet med Karolinska innebär att NCA kommer att behöva rekrytera många nya medarbetare. Den del som avser Solna startar den i april 2013 och den del som avser Huddinge startar i november. De totala lokalvårdsytorna är närmare 500 000 kvm fördelat på cirka 30 000 lokaler.


Värdet på avtalet uppgår till totalt 540 miljoner kronor och har en kontraktstid på fyra år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.


– Det är fantastiskt roligt att vi fått förtroendet att komma tillbaka till Karolinska. Det är ett bevis på att vår konsekventa satsning på komplex lokalvård ger utdelning. Vi ser fram emot ett givande samarbete, säger Johan Lundmark, vd på NCA.


- Det är mycket roligt att hälsa NCA tillbaka till Karolinska efter några år med annan leverantör. NCA som ny leverantör och ett förbättrat och skarpt avtal, ger städtjänsterna mycket bra förutsättningar för att kunna uppnå sjukhusets långsiktiga mål för serviceentreprenader, säger Mathias Elmfeldt, sektionschef inom avdelningen för Servicetjänster och Logistik, SoL.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079