23948sdkhjf

Sodexo inleder samarbete med Aspholmen fastigheter

Sodexo och fastighetsbolaget Aspholmen har tecknat ett samarbetsavtal avseende företagsparken Kopparlunden i Västerås. Samarbetet byggs upp på basen av den nya affärslösningen Sodexo Inside. Aspholmen kontrakterar med detta en mångsidit uppbyggd servicelösning till sina fastighetsgäster där både lokalvård och andra tjänster ingår.
Samarbetet mellan Sodexo och Aspholmen Fastigheter baseras på Sodexos nya affärslösning Inside som uppges skräddarsydd utifrån en djupgående insikt om att arbetsmarknadens förändrade villkor ställer höga krav på dagens och framtidens arbetsplats.

Arbetsplatsen har idag ett allt större behov av olika typer av mötesplatser än av de traditionella kontorslandskapen med fasta arbetsplatser och anonyma servicefunktioner. Idag förväntar sig företag och medarbetare att servicefunktioner finns i anslutning till arbetsplatsen, funktioner som underlättar vardagen och aktivt stöttar verksamheterna.

Från och med den 1 januari 2014 kommer Sodexo på den basen att driva en skräddarsydd lösning på uppdrag av Aspholmen, omfattande restaurangverksamhet, städning, fastighetsskötsel och receptionstjänster. Denna lösning är den första etappen för den cirka 10 000 kvadratemeter stora nyproduktionen "Koppartorget", belägen i det centrala området Kopparlunden.

- Inside är affärslösningen som täcker upp fastighetsägarnas, fastighetsgästernas och individernas behov i det moderna och flexibla kontoret. Vi är stolt partner till Aspholmen Fastigheter och ser mycket framemot att implementera Inside i den fantastiska miljö som den anrika företagsparken Kopparlunden utgör, kommenterar Fredrik T. Strand, vd Sodexo Norden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078