23948sdkhjf

Stora hygienskillnader på toaletter i offentliga miljöer

När européer får tycka till om hygienen på toaletter utanför hemmet framträder stora skillnader mellan länderna. Det visar en stor undersökning genomförd i sju länder. Sämst hygien anses så kallade offentliga toaletter, toaletter på bensinstationer och toaletter på snabbmatsrestauranger ha.
När européer får tycka till om hygienen på toaletter utanför hemmet framträder stora skillnader mellan länderna. Svenskar är i stort sett nöjda med toaletter i offentliga miljöer, men ratar toaletter på stan och bensinstationer.

Det visar en undersökning genomförd i sju länder på uppdrag av Tork, ett varumärke inom SCA, i samband med Världstoalettdagen den 19 november.
Undersökningen, som omfattar 7 194 svarande, har kartlagt européernas inställning till hygienen på toaletter utanför hemmet: på sjukhus, bensinstationer, arbetsplatser, restauranger, snabbmatsrestauranger samt så kallade offentliga toaletter.

Totalt sett anser européerna att sjukhustoaletter är fräschast, tätt följt av restaurangtoaletter och toaletter på arbetsplatser.
Sämst hygien anses så kallade offentliga toaletter, toaletter på bensinstationer och toaletter på snabbmatsrestauranger ha.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094