23948sdkhjf

ISS tecknar avtal med Aleris

ISS har tecknat ett treårigt ramavtal avseende städtjänster med Aleris. Uppdraget gäller initialt ett antal av företagets enheter i Stockholmsregionen. Därtill har Aleris, med sina enheter runt om i landet, möjlighet att utöka uppdraget.
ISS befäster med Aleris-avtalet sin position som ledande leverantör av städtjänster inom den svenska sjukvården. ISS levererar servicelösningar till ett hundratal vårdcentraler och ett flertal sjukhus såsom Carlanderska sjukhuset i Göteborg, Sunderby sjukhus i Luleå, Akademiska sjukhuset i Uppsala och Danderyds sjukhus i Stockholm.

- Vi har stort förtroende för ISS, som har stor kompetens och lång erfarenhet som tjänsteleverantör till den svenska sjukvården. Vi ser nu fram emot ett givande samarbete med fokus på kvalitet och utveckling. Städning utgör en väsentlig del i att trygga patientsäkerheten,
säger Susanna Adel Widlert, kvalitetschef Aleris.

- Det är mycket glädjande att vi fått detta förtroende av Aleris. Inom ISS uppmuntrar vi till förnyelse och vår ambition är att tillsammans med kunden utveckla uppdraget i ett långsiktigt partnerskap. Vi är båda leverantörer i landstingsvärlden, där vi kan stödja och komplettera varandra, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef ISS.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094