23948sdkhjf

Ny finansdirektör utsedd för Sodexo Norden

Gilles Vestur har tillträtt som som ny finansdirektör (CFO) för Sodexo Norden. Han kommer att ha nordiskt ansvar för verksamheterna Finance, IS/IT, Legal och Internkontroll och efterträder Ola Nilsson.
Gilles började i Sodexo som CFO för Sodexo Frankrike mellan 2001-2008 då han bland annat bidrog till utvecklingen av finansorganisationen och implementeringen av ett Shared Service Center för redovisningsfunktionen. 2009 till 2010 bodde han i Indien och var CFO för Sodexo India och en del av ett integrationsteam för det då förvärvade bolaget, RKHS.

Sedan september 2010 har Gilles varit Zone CFO för Benelux och för Central & Southern Europe. Gilles kommer att rapportera direkt till Fredrik T Strand, CEO Nordic Zone, och kommer att ingå i den nordiska ledningen.

- Med Gilles’ tillträde förstärker vi ytterligare den internationella kompetensen inom Sodexo i Norden. Våra kunder inom alla segment arbetar alltmer integrerat över landsgränserna och förväntar sig att vi kan svara upp mot detta. Som en global aktör med stark lokal närvaro och kompetens svarar vi på ett unikt sätt upp mot dessa behov, säger vd Fredrik T Strand.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063