23948sdkhjf

Hemfrid i Malmö har rekryterat ny regionchef

Jeanette Fridh är ny regionchef hos Hemfrid i Malmö. Hon har en bakgrund inom affärsutveckling och försäljning med inriktning mot ledarskap och personalutveckling och ska nu satsa hårt på att utveckla Hemfrid i Syd.
Jeanette Fridh kommer närmast från Antenn Consulting där hon arbetat som Regionchef och Business Development Manager och säger inför nya jobbet:

- Jag brinner för att skapa affärer och att ta hand om både kunder och medarbetare. Hemfrid är ett mycket spännande företag i en bransch som har vuxit snabbt. Nu börjar kunderna bli vana vid att köpa den här typen av tjänster, vilket gör att kraven förändras. Jag ser mycket fram emot att utveckla Hemfrids verksamhet med både nya och existerande kunder i vår region, säger Jeanette Fridh.

Skåne är näst efter Stockholm den största regionen i Sverige för hushållsnära tjänster och är i stadig tillväxt, enligt Skatteverkets halvårsrapport om RUT.

- För vår del är Malmö och Skåne en mycket intressant region och vi ser att det finns fortsatta tillväxtmöjligheter där. Vi är mycket glada för att Jeanette nu börjar hos Hemfrid, säger Åsa Antelli Andersson, VD på Hemfrid.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078